Peab bygger nytt i Turebergs allé

Peab låter meddela att de planerar nya bostäder i Turebergs allé i Sollentuna. Under de senaste åren har detta blivit en modern stadsdel med flera nybyggen. Peab kommer i och med dessa lägenheter bygga sitt tredje område i kvarteret, vilket fått namnet Skimret.

Den första etappen av samma typ av bostäder har nyligen gått ut till försäljning och ger en bra överblick av priserna. En lägenhet med 1 rum och kök hade då utgångspriset 1 850 000 kronor. Den största typen av lägenhet har 5 rum och kök med utgångspriset 4 550 000 kronor.

Byggs mitt emot ett villaområde

Peab säger att bostäderna kommer byggas mitt emot ett villaområde och en skyddande innergård. De tror på ett blandat område med familjer, par och singlar. Den stora variationen av lägenheter kommer säkerligen ligga till grund för detta. Samtliga lägenheter har uteplats, takterrass eller en balkong. Själva lägenheterna har en öppen planlösning och moderna vitvaror i naturnära färger som grönt och vitt.

Säljpremiären för etapp 1 beräknas starta under sommaren 2021. Alla som är intresserade av bostäderna kan göra en anmälan på Peabs hemsida. Det är ännu inte klart när man kommer släppa etapp 3 för försäljning. Mäklarfirman HusmanHagberg ansvarar för allt gällande själva försäljningen av lägenheterna.

Naturskönt i centrala Sollentuna

I Sollentuna är det aldrig långt till natur och strövområden. I centrum finns matbutiker och annan shopping och kollektivtrafiken tar de boende in till city på cirka 17 minuter med pendeln. I Sollentuna finns även ridskola, golfklubb och ett flertal gym. Under vintern går det åka skidor och skridskor i närheten.

Den goda servicen och närheten till Stockholm kommer säkerligen att locka många köpare. För barnfamiljer finns både skolor och förskolor i området. Området i Tureberg kallas för övrigt ”hjärtat av Sollentuna” med sitt läge mitt i kommunen.

Lämna en kommentar

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0