Appar

Idag finns det alternativ till de traditionella mäklartjänsterna. bland annat finns det bostadsappar som kan hjälpa en att sälja sin bostad. De olika bostadsapparna fungerar lite olika. Nedan listar vi Bostadsappar som du kan ha hjälp av när du ska sälja din bostad.

Bostads appar

NamnTelefonnummerE-postHemsida
BoappaN/AN/Aboappa.se
Boom AppN/AN/Aboomapp.se
HabityN/AN/Ahabity.co

Vanliga Frågor – Appar

Vad är en bostadsapp?

Med en bostadsapp kan man hålla koll på hur det ser ut på bostadsmarknaden. Det finns olika typer av bostadsappar. De flesta har samma syfte, men med vissa appar kan man också jämföra hur bostadsmarknaden ser ut idag. Med andra appar kan man till exempel söka bostad.

Varför bör man installera en bostadsapp?

Om man är bostadssökande är det bra att ha en bostadsapp. Då har man tillgång till bostadsmarknaden på ett enkelt sätt och man får en bättre överblick av hur det ser ut med bostäder. Man kan också enkelt söka bostad via appen och jämföra med andra appar och bostäder.

När kan man installera en bostadsapp? 

Man kan installera en bostadsapp när som helst, men det är mest fördelaktigt om man söker en bostad. Med appen kan man ställa in så att aviseringar kommer när det dyker upp nya bostäder. Man kan också ställa in så att man endast får upp bostäder som matchar ens behov.

Kostar det något att installera en bostadsapp?

Det kostar ingenting att installera en bostadsapp, men det krävs dock att man har en smartphone som har appar tillgängliga. Annars kan man ladda ner så många bostadsappar man vill helt kostnadsfritt på sin telefon. Det går också att ladda ner bostadsappar på en surfplatta.

Kan vem som helst installera en bostadsapp?

Bostadsapparna är tillgängliga för vem som helst som har en smartphone och/eller en surfplatta där appar är tillåtna. Det finns ingen begränsning på hur många appar man får ladda ner och ju fler man har desto bättre. Det innebär bara att man får en bredare överblick på bostadsmarknaden.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0