Homestyling

Homestyling

Vad är Homestyling?

Att göra din bostad så attraktiv som möjligt inför försäljning, det är det Homestyling handlar om. På ett så bra sätt som möjligt ge mäklaren så goda förutsättningar som möjligt för att kunna få bra betalt för bostaden.

Homestyling

Finns det olika nivåer av Homestyling?

Aktörerna i branschen arbetar lite olika. Men man kan säga att man kan få hjälp med att få din lägenhet luftigare och mer anpassad för en visning, till att få hjälp att möblera upp en hel bostad helt och hållet.

Har Homestyling betydelse för slutpriset?

Man kan konstatera att det är av stor vikt att på ett så smakfullt sätt som möjligt presentera bostaden för sina potentiella köpare. Att få ett bra bildmaterial till mäklaren och få bostaden så aptitlig som möjligt kan ha väldigt stor påverkan på antal besökare på visningen. Ju fler som faktiskt ser din bostad ju större är chansen att man hittar den eller dom som faktiskt betalar bäst för den.

Vad kostar Homestyling?

Kostnaden beror på hur stor bostaden är samt vilken nivå av homestyling väljer. Det skiljer rejält på om man ska snygga till en liten möblerad etta, eller om man ska möblera upp ett hel villa.  så kostar det naturligtvis betydligt mer än om man har en möblerad bostad att utgå ifrån.

Aktörer inom Homestyling

NamnTelefonnummerE-postHemsida

Sober

0733-144 744[email protected]sober.nu

Stockholmsinredare

0760-483 824[email protected]stockholmsinredare.se

Insyn Interiör

0733-752 566[email protected]insyninterior.se

TG Home

070-659 00 76[email protected]tghome.se

Maria Öjve

0707-22 00 40[email protected]mariaojve.se

Homestyling.se

08-17 00 50[email protected]homestyling.se
Hillehem070 247 68 90[email protected]hillehem.se