Homestyling

Vad är Homestyling?

Att göra din bostad så attraktiv som möjligt inför försäljning, det är det Homestyling handlar om. På ett så bra sätt som möjligt ge mäklaren så goda förutsättningar som möjligt för att kunna få bra betalt för bostaden.

Homestyling

Finns det olika nivåer av Homestyling?

Aktörerna i branschen arbetar lite olika. Men man kan säga att man kan få hjälp med att få din lägenhet luftigare och mer anpassad för en visning, till att få hjälp att möblera upp en hel bostad helt och hållet.

Har Homestyling betydelse för slutpriset?

Man kan konstatera att det är av stor vikt att på ett så smakfullt sätt som möjligt presentera bostaden för sina potentiella köpare. Att få ett bra bildmaterial till mäklaren och få bostaden så aptitlig som möjligt kan ha väldigt stor påverkan på antal besökare på visningen. Ju fler som faktiskt ser din bostad ju större är chansen att man hittar den eller dom som faktiskt betalar bäst för den.

Vad kostar Homestyling?

Kostnaden beror på hur stor bostaden är samt vilken nivå av homestyling väljer. Det skiljer rejält på om man ska snygga till en liten möblerad etta, eller om man ska möblera upp ett hel villa.  så kostar det naturligtvis betydligt mer än om man har en möblerad bostad att utgå ifrån.

Aktörer inom Homestyling

NamnTelefonnummerE-postHemsida
Hillehem070 247 68 90info@hillehem.sehillehem.se

Homestyling.se

08-17 00 50info@homestyling.sehomestyling.se

Insyn Interiör

0733-752 566info@insyninterior.seinsyninterior.se

Maria Öjve

0707-22 00 40styling@mariaojve.semariaojve.se

Sober

0733-144 744info@sober.nusober.nu

Stockholmsinredare

0760-483 824info@stockholmsinredare.sestockholmsinredare.se

TG Home

070-659 00 76info@tghome.setghome.se

Vanliga frågor – Homestyling

Vad är homestyling?

Homestyling är den inredning och stylingen av ett hem som sker innan visning och även innan man publicerar bostaden på en hemsida för bostadsförsäljning. Detta gör man gör att locka fler personer till visningar, men även till objektet som sådant. Homestyling utförs ofta av ett företag/enskild person som är specialister på detta.

Vilka är fördelarna med homestyling?

Man har genomfört studier på detta omförde och konstaterat att de hem som är välinredda och stylade ofta lockar fler besökare och potentiella köpare av objektet. Det första potentiella köpare noterar med bostaden är att den uppfyller deras preferenser, men emotionellt har inredning en tendens att öka deras benägenhet att köpa objektet.

Vem utför en homestyling?

Ofta kan man vända sig till sin mäklare för rådgivning om vem man ska anlita för att få sitt hem stylat inför visning och försäljning. Denne rekommenderar sedan ofta personer eller företag som är utbildade eller experter inom detta område och har erfarenhet med att styla och inreda hem.

Hur mycket kostar en homestyling?

Priset på homestyling kan variera beroende på vilket företag man väljer att använda sig av för att utföra inredningen. Oftast brukar homestylingen innebär att värdet på objektet i sig ökar så till vida att köpare är villiga att betala mer. Homestylingen är även avdragsgill vid försäljning, vilket gör det ekonomiskt sett värt.

Kan man utföra en homestyling själv?

Man kan utföra en homestyling på egen hand, men oftast tenderar man att missa detaljer som en utomstående noterar med bostaden. Man kan givetvis styla sitt eget hem inför en visning och försäljning, men det brukar bli ett bättre resultat om en utomstående gör det.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0