Lägenhetshotell

Vad är ett lägenhetshotell?

Ett lägenhetshotell är ett hotell, men samtidighet lite mer som en vanlig lägenhet. De flesta som bor på lägenhetshotell bor en längre period än vad vanliga hotellgäster gör. Servicen är inte lika omfattade på ett lägenhetshotell. Man har i de flesta fall möjlighet till matlagning och tillgång till kök eller kokvrå.

hotell

Vad kostar det med lägenhetshotell?

Det varierar en hel del, kostnaden är även lite beroende av hur länge du väljer att bo, många gånger ges en viss rabatt vid längre perioder. Man får inte glömma att på ett vanligt hotell är ju kostnaden inte bara själva rummet. Vanligt hotell innebär ju också en större kostnad för mat mm då man inte har möjlighet att äta ”hemma” på ett vanligt hotell.

När är lägenhetshotell ett bra alternativ?

Ett lägenhetshotell är en bra lösning om du behöver ha ett tillfälligt boende för familjen. Det kan röra sig om försäkringsärenden eller liknande.

Lista på Lägenhetshotell

NamnTelefonnummerE-postHemsida

ApartDirekt

08-588 86 340info@apartdirekt.seapartdirekt.se

Biz Apartmenthotel

0200-21 03 22N/Abizapartmenthotel.se

Forenom

08-507 332 80N/Aforenom.com

Mornington Longstay

08-507 332 80longstay@mornington.semorningtonlongstay.se

Vanliga frågor – Lägenhetshotell

Vad är ett lägenhetshotell?

På ett lägenhetshotell påminner rummen mer om ett boende än ett hotell och det är därför det kallas för lägenhetshotell. De brukar ofta vara utrustade med ett mindre kök och möjligen en uteplats eller en balkong och efterliknar mer en lägenhet än ett hotellrum. Vissa lägenhetshotell kan också tillhandahålla med en tvättstuga.

När bör man bo på ett lägenhetshotell?

Oftast brukar människor bo på ett lägenhetshotell under en längre period, möjligen människor som jobbar med olika projekt, på olika orter. Eftersom ett lägenhetshotell påminner mer om en lägenhet än ett hotell, så väljer många att bo på ett sådant när de ska bo borta under en längre period.

Varför ska man bo på ett lägenhetshotell?

Om man ska bo borta under en längre period, så är ett lägenhetshotell att rekommendera, då det är billigare än att bo på ett vanligt hotell. Skillnaden är att man inte får samma service som på ett vanligt hotell, men å andra sidan känns det lite som ens ”eget”.

Vad kostar det att bo på ett lägenhetshotell?

Priserna varierar från hotell till hotell, samt hur eftertraktat lägenhetshotellet är och vart någonstans det ligger. Det kan också bero på hur stort rummet är och även om rummet har tillgång till balkong. På nätet kan man jämföra priser mellan olika lägenhetshotell för att hitta det mest prisvärda lägenhetshotellet.

Hur länge kan man bo på ett lägenhetshotell?

Det finns ingen gräns på hur länge man får bo på ett lägenhetshotell, vissa människor bor på ett lägenhetshotell uppåt ett år. Det man bör tänka på är att man ska förnya kontraktet med jämna mellanrum, men annars finns det ingen gräns på hur länge man får bo där.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0