Golvläggare

En golvläggare lägger olika typer av golv. Det är viktigt att anlita en golvläggare som har erfarenhet av den golvtyp ni valt för ert golv. Det är ofta golvläggaren som även slipar om ett gammalt trägolv, eller äldre parkett.

Varför ska man anlita en golvläggare?

Det finns golvtyper som kräver väldigt mycket hantverk, då är det av stor vikt att man har en golvläggare med kunskap och erfarenhet. Det gäller tex trägolv och parkettgolv. Idag finns det även vissa typer av golv som man kan lägga enkelt själv, men man kanske inte har varken kunskap eller tid, och man anlitar en golvläggare på grund av det.

Vad kostar det att anlita en golvläggare?

Vanligast är att golvläggare tar betalt per timma, priset är beroende av projektets omfattning. Men ofta kan man få ett fastpris som är baserat på antal kvadratmeter som ska läggas.

Lista Golvläggare

NamnTelefonnummerE-postHemsida

City Parkett

08-25 98 77info@cityparkett.secityparkett.se

Nockeby Parkett

08-26 67 00nfo@nockebyparkett.senockebyparkett.se

Nils Lindman Golv & Inredningar

08-652 33 40info@nilslindman.senilslindman.se

Nybergs Kakel & Golv

08-400 127 87N/Aträgolvstockholm.se

Parkettspecialisten

08-724 22 10info@parkettspecialisten.separkettspecialisten.se

PJ Parkettgolv

08-50 92 30 02info@pjparkettgolv.sepjparkettgolv.se

Svensk Golvslipning Göteborg AB

0709-28 36 34info@svenskgolvslipning.sesvenskgolvslipning.se

Wasa Parkett & Bygg

08-52 23 80 30info@wasaperkettservice.sewasaperkettservice.se

Vanliga frågor om golvläggare

Vad är en golvläggare?

En golvläggare är en utbildad person som jobbar med att lägga golv. En utbildad golvläggare kan lägga i stort sett alla slags golv och de kan också lägga golv nästan vart som helst. En golvläggare jobbar oftast med mer saker än just golvläggning, till exempel snickeri.

Varför bör jag anlita en golvläggare?

Du bör anlita en golvläggare om du ska byta golv för att allt ska bli rätt. Om du väljer att lägga golvet själv så finns det risk att golvet blir snett eller vågigt, vilket inte är så snyggt. En utbildad golvläggare vet exakt hur man lägger golv på rätt sätt.

Vad kostar det att anlita en golvläggare?

En golvläggare jobbar oftast åt ett företag och då är det väldigt olika från företag till företag hur mycket det kostar. Du kan alltid be om en offert från företaget som du vill anlita om du vill veta vad det kommer att kosta dig.

Vad bör jag tänka på innan jag anlitar en golvläggare?

Innan du anlitar en golvläggare så bör du tänka på att anlita ett företag med utbildad personal. Det är viktigt att golvläggaren är utbildad så att golvet blir lagt rätt och så att slutresultatet ser bra ut. Du bör också läsa recensioner om företaget först.

Finns det outbildade golvläggare?

Ja, vissa personer utger sig för att vara golvläggare bara för att tjäna pengar. För att veta om en person är utbildad eller inte så kan du läsa recensioner om företaget eller personen. Ibland har företag praktikanter som ska lära sig lägga golv, de går att anlita och de är oftast billigare.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0