Attefallshus tillverkare

Ska du bygga ett Attefallshus? Eller en Bolundare som dom även kallas nu när de får vara 30 kvm. Idag finns det en uppsjö av olika modeller och stilar att välja på. Det finns flera aktörer som tagit fram många otroligt bra lösningar på ett fantastiskt boende på relativt få kvadratmeter. Nedan listar vi aktörer som bygger Attefallshus.

Attefallshus tillverkare

NamnTelefonnummerE-postHemsida
Attefallshuset0920-220740info@attefallhuset.seattefallhuset.se
Attefallsdesign079-33 29 478info@attefallsdesign.seattefallsdesign.se
Attefallshuset24010 888 55 98info@attefallshuset24.seattefallshuset24.se
Easy-House031-22 05 50info@easy-house.seeasy-house.se
Extrahuset031-707 20 90info@extrahuset.seextrahuset.se
Polhus0200-120 310info@polhus.sepolhus.se
Sommarnöjen08-410 715 00info@sommarnojen.sesommarnojen.se
Sorselestugan0952-12 222info@sorselstugan.sesorselestugan.se

Vanliga frågor om attefallshus

Vad är ett attefallshus?

Ett attefallshus, eller en attefallare som det också kallas, är ett komplett hus som får byggas av vem som helst, utan att man behöver ansöka om bygglov som man var tvungen att göra förut. Huset får ha alla de nödvändigheter som ett hus får ha, men får vara max 30 kvadratmeter stort.

Varför bygger man attefallshus? 

Många som bygger attefallshus idag hyr ut huset till människor som är i behov av bostad. Uthyraren tar ut en hyra och eventuella driftkostnader, men också en extraavgift för att det ska gå med vinst. Det är alltså ett sätt att tjäna lite pengar samtidigt som man bidrar till bostadsmarknaden.

Vem får bygga ett attefallshus?

Vem som helst får bygga ett attefallshus så länge man gör det på egen mark. Men det är bra att anlita en snickare, en målare samt en elektriker om man inte har koll på hur man bygger ett hus, eftersom det krävs att hålla koll på vad som gäller för ett husbygge.

Vad kostar ett attefallshus?

Det är väldigt stor skillnad i pris när det kommer till att bygga ett attefallshus. Dessutom tillkommer det även kostnader om man anlitar en snickare exempelvis. Man kan också köpa färdiga attefallshus, men då behöver man inte tänka på kostnaderna för material och att anlita någon till exempel.

Vad är fördelarna med ett attefallshus?

Det finns många fördelar med att bygga ett attefallshus och att äga ett attefallshus, men några utav de är att man har ett extrahus som man till exempel kan hyra ut. Eller om vill nyttja huset själv så kan till exempel barn, släktingar och/eller vänner bo i det.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0