Sälja Bostad

Är du av någon anledning på väg att sälja din bostad? Anledningarna till detta kan vara att du bor för litet eller för stort. Du ska kanske få tillökning i familjen. Eller så ska du skilja dig. Eller så har du fått jobb på en annan ort, eller något helt annat.

Vilket fall som helst så är det viktigt att din bostadsaffär blir så bra som möjligt. Det är då viktigt att du hittar någon som du tror kan hjälpa dig med en så lyckad bostadsaffär som möjligt.

Vi har under dessa sidor listat såväl mäklare som homestyling firmor. Vi hoppas det kommer hjälpa dig i dina val vid försäljning av din bostad.

Sidor inom Sälja Bostad

Vanliga frågor – Sälja bostad

Hur säljer jag min bostad?

För att sälja din bostad så är det bra att anlita en mäklare som kan sköta själva försäljningen. Det blir både enkelt för dig och du sparar tid och energi. Självklart får du vara med och bestämma vilket utgångspris du vill att din bostad ska ha.

Hur städar jag inför försäljning?

Städning är väldigt viktigt när du ska sälja din bostad, speciellt om du bor i en bostadsrätt. När du ska städa så måste du vara noga med alla ytor, stora som små. All os från köket måste skuras bort och all kalk i badrummet ska tas bort.

Kan jag påverka slutpriset för min bostad?

Ja du kan vara med och påverka slutpriset på din bostad. Du kan alltid godkänna eller neka ett bud men du måste alltid komma överens med den mäklare som du har anlitat. Tänk på att inte säga nej till allt för då finns risken att ingen köper din bostad.

Vad ska jag tänka på innan jag säljer min bostad?

Det är bra att ha en ny bostad som du kan flytta till innan du säljer din bostad. Om du inte har en ny bostad att flytta till så finns det en risk att du står utan hem när din bostad är såld.

Hur anlitar jag en mäklare och vad kostar det?

En mäklare anlitar du enkelt genom att antingen söka på internet efter en bra och utbildad mäklare eller så ringer du eller går in till en mäklare och pratar med hon eller han. Att anlita en mäklare kostar olika beroende på vilken mäklare du vill anlita.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0