Pooltillverkare

Är du i startgroparna för att bygga pool? Då har du hamnat helt rätt. Här listar vi Pooltillverkare och Poolleverantörer, allt för att du på ett överskådligt sätt ska se vad marknaden har att erbjuda. När du väl bestämt vilken pool du ska bygga så är vi helt övertygade om att du och din familj kommer få oerhört mycket glädje av er nya pool.

Utvalda pooltillverkare & poolleverantörer

1#CasinoPromotionInformationVisitTerms
1POOLGIGANTEN
  • Poolgiganten
  • 010-275 87 00
  • info@poolgiganten.se
  • poolgiganten.se
HEMSIDA >Poolgiganten har valt att sälja svensktillverkade Thermopoolen NXT® som är marknadens bästa poolstomme. Beroende på hur din tomt ser ut kan en viss typ av pool passa bättre än en annan.
1Pool-Sweden
  • Poolsweden
  • 0470-658 00
  • magnus@poolsweden.se
  • poolsweden.se
HEMSIDA >Vi på Poolsweden levererar exklusiva pooler, pooltak och spabad till livsnjutare runt om i landet.

Lista pooltillverkare & poolleverantörer

NamnTelefonnummerE-postHemsida
FolkpoolN/Ainfo@folkpool.sefolkpool.se
Gullberg Jansson042 311 15 00info@gullbergjansson.segullbergjansson.se
HydropoolN/AN/Ahydropool.se
J&F Fritid - Pool0585-316 61info@jf-fritid.sejf-fritid.se
Miami Pool060-51 50 50info@miamipool.semiamipool.se
Netto Pool0325-491 500info@nettopool.senettopool.se
Nordiska Kvalitetspooler026-22 22 350info@nordiskakvalitetspooler.senordiskakvalitetspooler.com
Nordic Pool08-5600 5300info@nordicpool.senordicpool.se
Pahlen08-594 110 50info@pahlen.sepahlen.se
Pool KlubbenN/AN/Apoolklubben.se
PoolstoreN/AN/Apoolstore.se
Poolgiganten010-275 87 00info@poolgiganten.sepoolgiganten.se
PoolKungen020-91 98 00kundservice@poolkungen.sepoolkungen.se
Poolmans08-29 04 80N/Apoolmans.se
Pool Sweden0470-658 00N/Apoolsweden.se
Pooltime010-206 70 60info@pooltime.sepooltime.se
QualityPoolN/Ainfo@qualitypool.sequalitypool.se
Riopool08-128 757 57info@riopool.seriopool.se
Svenska Pool & Spa08-71 60 200N/Asvenskapoolspa.se
Stenings - Swimmingpool & spa0152-701 62info@stenings.sestenings.se

Att skaffa pool kan kännas som ett omfattande projekt. Men det behöver det verkligen inte vara! Man behöver bara se till att komma fram till vad det är man söker och vad som är möjligt i ens trädgård. Denna guide går igenom det som kan vara bra att tänka på innan man kontaktar en pooltillverkare.

Välj rätt pool

Det finns en uppsjö av designer och modeller på pooler, i alla prisklasser och från flera olika pooltillverkare. Det man först måste komma fram till är därför vad det är man söker. Vissa pooltillverkare är mästare på bubbelpooler, medan andra är bra på pooler som är under mark. Beroende på storlek, form, djup, om trädgården sluttar eller om man kanske själv vill bestämma hur poolen ska se ut- så diffar priset. Det billigaste alternativet är en pool som är ovanjord, men det finns pooler som ligger under mark för bara 30 000kr. Dessa pooler är såklart lite mindre och passar bäst för ett svalkande dopp snarare än att köra simlängder i.

Placering av poolen

När det är dags att införskaffa en pool så måste man som nämnt komma fram till vad det är man söker, och vad som är viktigast. Är det priset, leveranstiden, designen eller modellen? Man måste också bestämma sig för var man vill placera poolen. Tänk exempelvis på att inte placera den för nära buskar och lövträd eftersom detta smutsar ner, och gör att man kommer behöva rengöra poolen mer än nödvändigt. En annan viktigt sak att tänka på är att man normalt sett inte får ha poolen närmare än 4,5 meter från tomtgränsen eftersom det kan störa grannarna. Ibland behöver man även marklov från kommunen.

Välj rätt pooltillverkare

Även om man vill komma undan billigt med sin nya pool så är det också väldigt viktigt att hitta en seriös aktör. Lägger man inte ner tid på att hitta rätt så ökar risken för att det inte blir som man tänkt sig. Det kan vara allt från att allting tar väldigt lång tid till att poolen håller dålig kvalité. Man ska därför vara noggrann i sin research och inte glömma att fråga den valda pooltillverkaren hur det ser ut med försäkring, hur länge poolen förväntas hålla och vart man ska vända sig om något går sönder eller blir fel.

Vanliga frågor – Pooltillverkare

Behöver man ha bygglov för en pool?

I de allra flesta fall så behöver man inte ha ett bygglov för att bygga en pool på en privat tomt. Det kan behövas om du samtidigt som poolen byggs också bygger något annat, exempelvis en altan eller om du har planer på att poolen ska ligga nära tomtgränsen.

Kan jag bygga en pool själv?

Du kan absolut bygga en pool själv och det behöver inte vara speciellt svårt. Är du händig eller bara tycker att det är kul med olika hantverk är en pool en bra hemmaprojekt. Genom att vara noggrann i ditt val av pooltillverkare kan processen underlättas mycket.

Hur mycket kostar det att köpa en pool?

Det finns inga standardpriser när det gäller att köpa en pool eftersom det beror på hur stor poolen ska vara. Även materialval och byggtekniker spelar in i slutpriset för poolen och om du planerar bygga den själv eller anlita professionella hantverkare för att utföra arbetet påverkar också priset.

Hur sköter jag om min pool på bästa sätt?

Att sköta om sin pool är viktigt för att den ska fungera felfritt. Det är vanligt att investera i en pooldammsugare för att sköta rengöringen av väggar och botten, men det kan också fungera bra att använda en borste till väggarna.

Vilken pooltillverkare ska jag välja?

När du ska välja pooltillverkare är det bra om du innan du börjar kontakta företag vet vad som är viktigt för dig när det kommer till poolen. Det finns många professionella och duktiga pooltillverkare som vill hjälpa dig få den perfekta poolen och som har stor kunskap kring ämnet.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0