Luft vatten värmepump

Står du inför att välja ett nytt värmesystem? En allt populärare alternativ är luft vatten värmepumpar. Men en moderna luft vatten värmepump kan din energiförbrukning sänkas rejält. Nedan listar vi leverantörer av luft vatten värmepumpar.

Leverantörer av luft vatten värmepumpar

NamnTelefonnummerE-postHemsida

Bosch

0140-38 66 00N/Abosch-climate.se

CTC

0372-88 000info@enertech.sectc.se

Daikin

010-722 24 00N/Adaikin.se

IVT

0140-38 41 00N/Aivt.se

Mitsubishi

08-625 10 00N/Amitsubishivillavarme.se

Nibe

0433-27 30 00info@nibe.senibe.se

Thermia

0570-813 00konsumentkontakt@thermia.sethermia.se

Valliant

040-803 30info@vallinat.sevalliant.se

Viessmann

08-47 48 800info@viessmann.seviessmann.se

Vanliga frågor om luft vatten värmepump

Vad är en luft-vatten värmepump?

En luft-vatten värmepump är en pump som tar energi från utomhusluften för att man sedan ska kunna få in värme och vatten i bostaden. Det innebär alltså att man med hjälp av endast luft så får man värme in direkt i bostaden. Ett smartare och billigare alternativ på lång sikt.

Varför ska man installera en luft-vatten värmepump?

Att installera en luft-vatten värmepump är en investering eftersom man får ett långsiktigt värmesystem som inte kostar något extra. Utan det enda man behöver är utomhusluft så att den ska kunna producera värme in i bostaden. Det är en långsiktig lösning till ett värmesystem helt enkelt.

Hur mycket kostar en luft-vatten värmepump?

Priserna på en luft-vatten värmepump varierar eftersom det finns lite olika typer, storlekar, märken och kvalitéer på de. Det man bör tänka på är att köpa rätt luft-vatten värmepump om man bor under nordiska förhållanden eftersom alla luft-vatten värmepumpar inte klarar av de förhållandena.

Vart kan man hitta en luft-vatten värmepump?

En luft-vatten värmepump kan man hitta hos många leverantörer och återförsäljare, samt på internet. Det finns ett brett utbud av luft-vatten värmepumpar, just för att man ska hitta en som passar ens egna behov. Men i de flesta vitvarubutiker brukar det inte vara något problem att hitta en luft-vatten värmepump.

Kan man få hjälp att installera en luft-vatten värmepump?

Man rekommenderar till och med att få luft-vatten värmepumpen installerad av en specialist, då det kan vara lite krångligt att gör det själv. Det kan bli väldigt fel om man ger sig på installationen själv och inte har så stor erfarenhet av hur man gör.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0