Snickare

Snickare

Vad gör en snickare?

En duktig snickare är bra på många områden. En traditionell byggnadssnickare bygger hus och inredning i dessa. Dagens snickare arbetar mycket med andra material än bara trä. Det är snickaren som reglar upp med plåtreglar och skruvar gipsen på väggarna till exempel. En snickare är ofta den som håller i det övergripande arbetet. En rutinerad snickare bemästrar de flesta momenten på en byggarbetsplats. Det är som i alla yrkesgrupper olika hur kompetensen ser ut. Med det som snickaren inte gör är el, vvs, och rör arbeten.

När och varför ska man anlita en snickare?

Vissa enklare snickeri arbeten är det många som anser sig kunna göra själva. Men om man har ett arbete som man gör bedömningen att man inta har tid eller kunskapen att göra själv, så är det bra att anlita en snickare.

Vad kostar det att anlita en snickare?

Kostnaden för att anlita en snickare beror på vilket jobb han ska utföra. De flesta snickare tar betalt per timma. Viktigt är att man är tydlig i sin upphandling, dvs att man belyser de arbeten som förväntas göras. Det är inte ovanligt att man som kund vill ha ett fastpris på det jobb man önskar få utfört. Viktigt att tänka på då är att, byggfirman då tar höjd för oväntade kostnader.

Lista Byggfirmor & Snickare

NamnTelefonnummerE-postHemsida

K3 Gruppen

08-777 51 00[email protected]k3gruppen.se

Palma Bygg

08-29 29 12[email protected]palmabygg.se

Fixofix

020-103 200[email protected]fixofix.se

NN Bygg

070-885 02 46[email protected]nnbygg.se

Anders Byggare

08-82 93 80[email protected]andersbyggare.se

BOB Partner

08-400 263 00[email protected]bobpartner.se

Tyresö Bygg

08-12 81 61 61[email protected]tyresobygg.se