Nya lägenheter vid Ulriksdals station

Bostadsutvecklaren Besqab planerar just nu för 100 stycken nya lägenheter vid Ulriksdals station i Solna kommun. Här kan de framtida boende ta del av allt Stockholm har att erbjuda utan att bo mitt i smeten. Via pendeln når man Odenplan på sju minuter och Arlanda på 28 minuter.

De planerade bostäderna sträcker sig från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Om allt går som det ska är målet att de nya ägarna ska kunna flytta in i slutet av 2023. Bostäderna kommer ligga längs med det som kallas Bagartorpsringen där även ett helt nytt centrum ska byggas.

Möjlighet att välja inredning

Besqab låter meddela på sin hemsida att de boende kan välja mellan två olika inredningar vid namn Solid eller Säsong. Solid tar inspiration från Sveriges natur och vill att hemmet ska vara en plats för avslappning samt lugn och ro. Köket kommer i vita luckor med en bänkskiva i laminat.

Säsong är en mer modern stil som utgår från de trender som råder just nu. Den huvudsakliga färgen är beige, vilken går som en röd tråd genom hela bostaden. Samtliga lägenheter har kök från Vedum och vitvaror från Electrolux. Som köpare tillåts man göra sina inredningsval i god tid innan lägenheterna börjar byggas.

Moderna lägenheter med uteplats eller balkong

Besqab väljer i sitt nya projekt att satsa på moderna lägenheter där samtliga har en balkong eller uteplats. Framför lägenheterna kommer det även finnas parkbänkar och grönområden. I närheten finns skog och natur, vilket säkerligen kommer tilltala barnfamiljer och andra som vill finna lugnet.

Med sitt centrala men natursköna läge förutspås dessa lägenheter bli eftertraktade. Köpare kan redan nu anmäla sitt intresse innan kommande säljstart. Det är fortfarande inte känt vad utgångspriset ligger på då lägenheterna inte kommit ut till försäljning. Dock förväntas de släppas inom kort.

Lämna en kommentar

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0