Nu planeras etapp 3 i Hägerneholm

Peab Bostad planerar just nu etapp tre av sina kedjehus i Hägerneholm i Täby. Totalt rör det sig om 17 bostäder som antingen är 4 rum och kök eller 5 rum och kök. Det går redan nu att anmäla sitt intresse till den kommande säljpremiären. Det finns tre olika hustyper med enplanslösning eller tvåplanslöning. Samtliga bostäder har även tomt med tillhörande carport.

Tre olika planlösningar

Det första alternativet heter Fryken och är på 126 kvadratmeter. Enligt PEAB får man tre stycken sovrum och villakänsla. Det finns även möjlighet att göra om ett rum på övervåningen till sovrum. Modellen Vänern har också tre sovrum och ligger på 131 kvadrat. Här finns också möjlighet att sätta upp en extravägg och skapa ytterligare ett rum vid behov.

Den sista planlösningen som köparna kan välja är Mälaren, vilken också är den minsta på 194 kvadrat. Detta är en enplanslösning med tre sovrum och ett badrum. Samtliga sociala utrymmen ligger i ena änden av huset och de privata delarna i den andra delen.

Täby växer genom det nya bostadsområdet Hägerneholm

Hägerneholm är ett helt nytt bostadsområde i Täby och när allt står klart beräknas det finnas 1 200 bostäder. Om allt går som det ska står samtliga bostäder klara 2024. Det kommer vara en blandning av nybyggda kedjehus och lägenheter. Täby ligger nära både city och naturen på 13 kilometers avstånd från centrala Stockholm. De många badplatserna och grönområdena kommer säkerligen locka såväl par som barnfamiljer likaledes.

I området finns såväl Hägerneholmsparken som en nyöppnad skola med förskoleklass upp till 6:an. Det finns även en fullskalig idrottshall intill skolan. Peab förmedlar sina bostäder som en totalentreprenad, vilket betyder att köparen får ett paket med allt inklusive försäkringar, el och vatten. Här ingår även kostnader för byggnation och ansökan om bygglov.

Lämna en kommentar

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0