Få din flytt klar på några minuter med Flyttsmart

Enligt SCB flyttade ca 1,5 miljoner svenskar under 2019, och i åldersgruppen 18–35 flyttade så många som var fjärde person. Eric Saade och Sebastian Nielsen grundade Flyttsmart i våras då de själva upplevt hur tidskrävande och kostsamt det är att flytta. 

Flyttsmart är en ny tjänst som levereras via mäklare till bostadsköpare för att hjälpa till med samtliga detaljer rörande flyttprocessen, som flyttstäd, flytthjälp, adressändring, samt avtal för el, hemförsäkring och bredband. Sedan lanseringen i våras har bolaget växt explosionsartat och inlett samarbeten med flera ledande mäklarkedjor. 

– Med 1,5 miljon svenskar som flyttar varje år insåg vi att det finns stor förbättringspotential i det administrativa. Istället för att sitta i långa telefonköer vill vi lösgöra tid för det roliga med att flytta och genom vår digitala flytt-concierge kan mäklare erbjuda sina kunder just detta, säger Eric Saade, medgrundare

Flyttsmarts affärsmodell kan liknas vid ett “Uber-upplägg” där intäkterna kommer från partners inom exempelvis elavtal, försäkringar och flyttstäd som anslutit sig, vilket gör tjänsten kostnadsfri för både mäklare och användare. Målet är att underlätta för mäklarna, flyttarna och leverantörerna genom alla led med ett starkt servicefokus. 

– Genom att samla allt på en plats vill vi skapa Sveriges enklaste sätt att flytta där våra kunder kan få flytten klar på endast några minuter. Efter att vi började rulla ut tjänsten under våren har intresset från mäklare såväl som användare varit stort, så det är riktigt kul, säger Sebastian Nielsen, medgrundare och VD, Flyttsmart. 

Läs mer om Flyttsmart här: https://www.flyttsmart.se/ 

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0