BRF Vega Garden i Haninge

I natursköna Vega i Haninge kommun planeras just nu 50 stycken nya bostadsrätter i storlek 1-6. Bostäderna kommer ligga mitt i centrala Vega i anslutning till den nya pendelstationen. Med pendeln kan man ta sig in till Stockholms stad på enbart 20 minuter.

Detta blir den trettonde omgången bostäder och det har funnits ett stort intresse för bostadsrätterna. Lägenheterna är ljusa och moderna och har säljstart under hösten 2021. Bostäderna kännetecknas av sina lugna färger i grått och vitt, vilket är en enkelt bas som ger möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel på hemmet.

Lägenheter i fyra våningar

De lägenheter som byggs består av tre stycken huskroppar som alla har fyra våningar. De har öppen planlösning med kök och vardagsrum på samma yta. Även om det är säljstart under hösten 2021 står det ännu inte klart när blivande köpare kan flytta in. Det är bostadsutvecklaren OBOS som ligger bakom dessa fastigheter och har all information om kommande försäljning. Samtliga bostäder har antingen balkong eller uteplats. Dessa bostäder är en del av en helt ny stadsdel där det totalt planeras för 10 000 nya bostäder.


Populärt hos barnfamiljer

Det har framförallt funnits ett stort intresse hos barnfamiljer för dessa lägenheter och området i stort. Vega storsatsar på just barnfamiljer och bygger i nuläget flera nya skolor och förskolor. Vissa av dessa har redan öppnat för dem som vill sätta in sina barn. Det ska även byggas ett allaktivitetshus med underhållning för både mindre och större barn.

Vega kännetecknas framförallt av sin närhet till både storstad och natur. I området finns både Tyresta nationalpark och ett friluftsområde vid namn Rudan. Dessutom har man nära till flera vackra skärgårdsöar som till exempel Utö och Dalarö. Man kan säga att Vega är en kombination av storstadsliv och småstad.

Lämna en kommentar

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0